Wie is Louis ?
Start Louis' ei Fotoalbum krant en web

 

Louis' ei
Fotoalbum
krant en web

Voor 6 miljoen Vlamingen +1

WWW.CONTINGENTERING.BE

Op deze gloednieuwe stek onderneemt Louis actie !

U kunt helpen door de petitie te ondertekenen.

Artsen tegen de afschaffing van de contingentering: ga naar www.contingentering.be en teken de petitie

Louis Ide, geboren op 03-07-1973 te Roeselare liep school in het Klein Seminarie te Roeselare, waar hij actief was (en is) in de VZW Colliemando, het jeugdkoor waarvan hij onlangs de mannelijke vleugel: het mannenkoor stichtte.

Louis trok na zijn humaniora richting de KULAK waar hij geneeskunde studeerde. Hij was actief in het studentenleven als cantor en schreef er het KULAK-lied. Met de verhuis naar Leuven bleef Louis zich inzetten als "Doc's Baas" van het café van de studenten geneeskunde te Leuven. In zijn laatste jaar geneeskunde nam Louis het meer serieuse werk voor zijn rekening als studentenvertegenwoordiger in de Academische Raad van de KULeuven.

Louis deed zijn stages in het St.-Norbertus ziekenhuis te Duffel, het Heilig Hart Ziekenhuis te Roeselare en Antoniushove, Leidschendam, Nederland. Hij behaalde ook zijn diploma aggregaat geneeskunde.

Louis studeerde Tropische geneeskunde aan Instituut voor Tropische Geneeskunde te Antwerpen. Hij deed 2 korte missies voor Artsen Zonder Grenzen in Zuid-Soedan en Tsjaad.

Na zijn terugkeer specialiseerde Louis verder in de klinische biologie aan de KULeuven, het OLV Ziekenhuis Aalst en het Heilig Hart Ziekenhuis Roeselare. Louis studeerde verder nog ziekenhuishygiëne en studeert voor het ogenblik de curus "antibiotica-specialist".

Bij de geboorte van de N-VA zette hij zijn volle schouders onder het project en dat als nieuwe Vlaming. Ondertussen werkt hij als voorzitter van de afdeling Kortrijk en is hij voorzitter van het arrondissement Kortrijk-Roeselare-Tielt.

Hij houdt zich bezig met alles wat volksgezondheid/sociale zaken is en ontwikkelingssamenwerking/buitenlandse zaken.

Hij is secretaris van het Vlaams Geneeskundigen Verbond.

Verder gaat Louis graag naar het voetbal, hij is reeds meer dan 10 jaar lid van SV134, houdt hij van klassieke muziek (hij speel(de) piano en kerkorgel), leest hij graag een goed boek en gaat al zijn andere aandacht uit naar zijn kersverse dochter Victoria.

© Louis Ide

 

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 11-12-03.