Home
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December

Home

Mei

DAGBOEK:2000

Van vele kanten wordt me gevraagd om  meer over mijn eigen ervaringen te vertellen, dus lijkt me het wel leuk om een soort dagboek te creŽren waarbij ik steeds enkele van mijn ervaringen inschrijf. Ervaringen die betrekking hebben op mezelf, of ervaringen die ik opdoe

tijdens het behandelen van mensen of met het doorsturen van een Ziel die de weg terug niet alleen kan vinden. Hierbij dus ook zovast 3 ervaringen, ik zal proberen elke maand een of meerder ervaringen op te schrijven. Als men meer wil weten over de ervaringen die ik had met mijn MPS, kun je me daar over mailen

 Het werken met mensen bestond in eerste instantie alleen uit familie of vriendenkring.

Vaak deed ik de dingen die ik hoorde of zag af met, dat zullen ze me wel eerder verteld hebben en vond dat ik toch wel een heel goed geheugen moest hebben. Maar ik begon te merken dat als ik me afstemde op mijn gids, ik dingen te horen kreeg, of beelden te zien kreeg die ik echt niet kon weten. Steeds vaker kreeg ik daar een bewijs van.

 Tot het moment kwam dat mijn hulp werd gevraagd voor een jongetje van 7. Hij was ontzettend angstig en speelde al maanden niet meer buiten. Slapen durfde hij ook niet en  zijn ouders moesten dus wachten tot het kind van uitputting op de bank in slaap viel. Ze vertelde me dat hij nooit rustig sliep, en altijd maar lag te draaien in zijn slaap. Ze waren er al mee naar een psycholoog geweest, en het kind had volgens deze psycholoog alle kenmerken van schizofrenie.  Toen ik naar het gezin reed had ik heel de dag al in mijn hoofd zitten dat ik het kind een tekening moest laten maken van wat hij zag. Toen ik daar aankwam vroeg ik dan ook of hij eens wou tekenen wat hij zag, Nu dat had hij 's-Middags al gedaan. Hij had de monsters getekend. Samen met het kind heb ik de tekening verbrand en ik vertelde hem dat de engeltjes de monsters mee zouden nemen. Zelf had ik een klein engeltje mee genomen en tegen hem gezegd, dat die hem zou beschermen tegen de monsters. Ik heb het huis gezuiverd en het kind behandeld en ook de vader voor de druk die hij had op zijn borst. Ik  ben naar huis gegaan. Vol twijfels van waar ben ik in hemelsnaam mee bezig. Twee weken later belde de moeder mij op. Haar man had geen last meer gehad van de druk op zijn borst, maar het mooiste was de verandering in het kind. De andere dag al speelde het gewoon weer buiten, het sliep veel beter, en zelfs op school was de verandering opgevallen, omdat hij weer zo vrolijk was. Men begreep niets van dat hij ineens zo was veranderd. Hierna ben ik er nog eenmaal terug naar toe geweest. Naar een verhuizing kwamen er weer klachten terug, Tijdens de jaarwisseling kreeg ik een kaartje, waarop stond dat het met het kind nog steeds goed gaat.

  Enkele weken terug kreeg ik een brief van iemand.  Ze reageerde op het artikel wat ik geplaatst had in het decembernummer van Mijn Geheim. Haar zoontje van 3 sliep al maanden slecht en vertelde steeds dat hij niet mocht slapen. Ik maakte met haar een afspraak, en dat was het voor dat moment voor mij. De nacht voordat ik daarheen ging, droomde ik dat ik weer afzakte naar een andere sfeer. Ik kwam terecht in de zelfmoordsfeer en zag daar een meisje staan. Zij vertelde me dat ze daar was om te helpen, maar dat het haar niet lukte deze keer, en ze vroeg me om met haar mee te gaan. We kwamen aan bij een andere ziel die in een hoekje lag. Verder weet ik niets meer.  De andere dag ging ik samen met mijn man naar het kindje. Ik stem me als ik daar ben eerst af op mijn helpers. Hierna loop ik door heel het huis om te kijken hoe het aanvoelt. In de slaapkamer van het kind trok er een ijskoude wind door me heen, hetzelfde gebeurde op de zolder. Hierna ging ik naar beneden en overlegde met mijn Gids wat er aan de hand was en wat ik kon doen. Ik begon met het zuiveren, en werd me bewust van twee zielen die er aanwezig waren. Samen met mijn gidsen begeleiden ik deze zielen naar het licht.  Hierna heb ik nog een tijdje met de moeder van het kind gesproken. Ze vertelde me dat er al eerder iemand was geweest, en dat die verteld had dat zij en haar man een reiki cursus moesten volgen. Anders zouden ze hun kind niet kunnen helpen en zou het op zijn 12de zelfmoord plegen.  En omdat ze het al eerder hadden meegemaakt met een nichtje zat de angst er goed in. Mijn nekharen gingen ervan omhoog staan. Heb haar duidelijk gemaakt dat ze het kind gewoon kind moest laten zijn, en dat ze op haar eigen gevoelens kon vertrouwen. Later in de auto voelde ik ineens een blijdschap door me heen gaan. Ik stemde me af op het gevoel en herinnerde me toen de droom van de nacht ervoor. Het meisje uit de droom bleek het nichtje te zijn geweest, die mij om hulp vroeg. Zij was ook bij haar neefje aanwezig om hem te beschermen.  Ze gaf me nog wat informatie door voor haar ouders, en vertrok toen verder. Heb meteen toen ik thuiskwam doorgegeven wat ik wist, en alles bleek te kloppen.  Toen de moeder mij enkele dagen later belde, vertelde ze me dat het al beter met het kind ging. Hij had gezegd dat hij nu niets meer hoefde te doen als hij ging slapen.