Mijn eigen ervaringen
 

Ik werd me bewust dat er dingen niet klopte op het moment dat mijn zoontje 18 maanden was, en ik me er toen pas bewust van werd dat ik een zoontje had. De tijd ervoor was uit mijn geheugen verdwenen. Ik ging op onderzoek uit, maar begreep maar niet wat er steeds gebeurde. Steeds vaker werd ik er bewust van dat ik periodes kwijt was. Ook werd ik aangesproken op dingen die ik gedaan of gezegd zou hebben, waar ik me totaal niets meer van herinnerden. Ik ben in het medische circuit terecht gekomen en zodoende verschillende diagnoses gehad, van zware overspannenheid, borderline, PMS, PTST en de laatste diagnose nu 4 jaar terug MPS.(meerdere persoonlijkheidssyndroom).

Ik kwam er achter dat ik ook van mijn jeugd totaal geen herinneringen meer had. Ik ben toen in contact gekomen met Jomanda en tijdens haar sessies kwam ik in een soort trance toestand terecht, waardoor ik dingen kon gaan zien uit het verleden.. Ik had 36 persoonlijkheden gecreŽerd om te kunnen overleven. Door al deze persoonlijkheden te leren kennen, en terug te zien in wat voor situatie ze zijn ontstaan, heb ik ze terug kunnen leiden tot een heel persoon. Hierdoor kwam ik er ook achter dat sommige persoonlijkheden niet van mezelf waren, maar zielen waren die bij me waren gekomen.
  

Start

Wat is een lek?

De bedoeling van deze site

Visualisaties

Dagboek

Wat zijn entiteiten?

Waar komen de stemmen vandaan?

Links

Forum/Gastenboek

Webrings

Mijn eigen ervaringen

Zwarte Magie

Iets over mezelf

Chatten met Gerda

Ervaringen van anderen

Eigen ervaring met mps

Door deze entiteiten mee naar het licht te begeleiden, en de trauma's te herbeleven ben ik een heel nieuw leven gaan leiden. Een leven zonder angsten, en verwarringen. Ik heb al verschillende mensen bij me gehad die ik door mijn ervaringen verder heb kunnen helpen. En ik sta nog steeds verbaasd te kijken wat voor veranderingen er zijn nadat deze mensen geholpen worden. Vooral bij kinderen is het verschil meteen te merken.

Consult Paranormaal Therapeut

Traditionele Chinese geneeskunde

Archief:dagboek2000

Aromatherapie