Index

De bedoeling van deze pagina's
 
Er zullen mensen zijn die zich afvragen wat ze nu aan moeten met deze pagina's  Anderen zullen er dingen uit herkennen. Wat ik hier probeer duidelijk te maken is dat er heel veel moet gaan veranderen in het medische circuit en dat de mensen die last hebben van deze verschijnselen eindelijk eens serieus genomen gaan worden.

 Ieder mens heeft zijn eigen belevingswereld en ook al is deze niet voor ieder waar te nemen, dan nog wil het niet zeggen dat deze niet echt is. De mensen die het meemaken ervaren het als echt, en net als iedereen hebben zij ook recht op hun eigen waarheid. We helpen ze echt niet verder door de dingen te ontkennen, en ze af te doen als onzin.
 

Er zijn veel mediums die al langere tijd met deze verschijnselen werken, maar er jammer genoeg zelf niet mee naar buiten komen, bang dat ze niet langer serieus genomen worden. Andere vragen ontzettend hoge prijzen waardoor het voor sommige niet eens mogelijk is om een behandeling te krijgen.

Andere zien het als iets wat bij iemand hoort, en vindt dat degene er maar mee om moet leren gaan.

 Mijn mening is dat ieder mens recht heeft op een eigen lichaam,  eigen gevoelens en eigen gedachten zonder dat deze gedeeld hoeven  te worden met een andere ziel. Naar alle diagnoses die geplaatst zijn, is er nu een nieuw hokje voor me bedacht. Het medium zijn. Ik wil mezelf geen medium noemen, omdat ik niet geplaatst wil worden in weer een hokje. Ik ben na al die jaren van vechten eindelijk mezelf. Door de ervaringen ben ik misschien gevoeliger dan andere, en is het voor mij ook gemakkelijker om op te merken wat er bij de ander aan de hand is.

Via mijn gids ontvang ik verder de informatie die ik nodig heb om anderen verder te kunnen helpen. Zij hebben al de informatie die ik nodig heb. Ik zie dit niet als een bepaalde gaven, maar meer als iets wat ieder mens in zich  heeft. Misschien is het voor mij alleen gemakkelijker om op af te stemmen omdat ik altijd in twee werelden heb geleefd