Ervaringen

Index

Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Ron schippers en ben getrouwd met Jolanda en heb een dochter en een zoon, Tracey en Mike.


Sinds Mike zijn tweede verjaardag heeft hij last met slapen, zes keer gillend wakker worden per nacht is voor hem niets nieuws.Als hij dan wakker wordt heeft hij het altijd over vliegen in zijn kamer, terwijl die nou juist helemaal leeg is.Na een paar keer denk je nog"ja hoor ventje en nu weer lekker gaan slapen he",maar als dit vier maanden aan houd ga je toch vraagtekens zetten.Je gaat eens bij andere ouders vragen of hun ook zo iets is overkomen. De meeste staan je dan raar aan te kijken.
Op een verjaardag komt het weer eens ter spraken, zegt een kennis ineens je moet eens reiki proberen heeft bij mij ook goed geholpen. Goed je neemt het telefoonnummer over en belt eens op.Na een afspraak gemaakt te hebben komt hij en zijn vrouw langs en vertellen ons dat Mike een indigo kind is en  heel gevoelig is voor stemmingen in huis. Na Mike behandeld te hebben gaat de vrouw naar Mike zijn kamer en meet daar de energievelden en zegt dan dat wij bepaalde dingen in de kamer moeten verzetten.
Na hun vertrek gaat het aanvankelijk goed met hem, maar na een paar weken is het weer hommeles met hem. Wakker worden en dan niet meer willen slapen. Tot een nicht van mij zegt dat reiki niet voor iedereen geschikt is, en dat gevoelige kinderen en volwassenen hier een fikse deuk in de aura mee kunnen oplopen. Stoppen dus.

 

Suzan

Marcel

Peter

Een paar dagen later slaapt Mike ineens een hele nacht door, en nog een, en wordt de volgende nachten maar een keer wakker voor wat drinken.
Dit ging een hele tijd goed tot hij onlangs weer slechter ging slapen. Na een paar nachten onrustig slapen toch maar even bellen of we even langs konden komen, geen probleem zei ze. Maar de volgende nacht ging het weer beter en de nacht daarop ook, weer bellen. Ze vertelde ons dat ze op afstand Mike heeft behandeld en dat er toch een storende invloed uit het doek aan de muur komt plus dat de stemmingen van onze schizofrene buurvrouw uitwerking hebben op Mike.
Kinderen van deze tijd zijn veel gevoeliger en ontvanklijker voor dingen die wij niet zien of willen geloven. Maar kinderen spreken vaak de waarheid, en dat hebben wij na vele slapeloze nachten ook ondervonden.

groetjes Ron
 

Een paar weken daarna leest Jolanda een soort gelijk verhaal in de mijn  geheim, hier moest ze wel op reageren en de daar op vogende brief werd netjes doorgesluist naar de schrijfster van dat verhaal.
Denkende daar hoor je nooit meer wat van, ging plots de telefoon. Gerda aan de lijn, ze kreeg de brief binnen en voelde gelijk aan dat ze moest bellen. Na een afspraak kwam ook zij langs, en vertelde Jolanda tot haar stomme verbazing dat er twee zielen op Mike  zijn kamer actief waren. Na een zuivering met wierrook bekeek ze de rest van de woning en kwam elke keer uit bij een indiaans doek met twee gezichten daar op afgebeeld. Deze heeft een zeer grote negatieve aantrekkingskracht zegt ze.
Na ook dit doek gezuiverd te hebben gaat ze weer naar huis.