Home

Reinigen/Beschermen

Aarden

Innerlijke Gids

Loslaten van gevoelens
 

Probeer eerst weer te ontspannen. Let daarbij op je ademhaling. Ga hierna met je gedachten naar je hart. Open in je hart een deur en stap hierdoor je landschap binnen.

Onder je voeten voel je het zachte gras en je ziet overal kleine bloemetjes groeien, Let eens op de kleur van de bloemen. Wat doe je, loop je rustig door het gras of, ren je er doorheen. Wat zijn je gevoelens er gedachten erbij

 Als je verder loopt kom je aan bij het water. Links van je zie je een waterval. Spring eens lekker in het water, en zwem naar de waterval. Laat het water je reinigen. Kijk eens naar de kleur van het water wat van je afkomt. Laat het water net zolang over je heen lopen totdat het weer helemaal helder is. Zwem hierna terug naar de kant. Laat je lekker drogen door de zon, en let op de wolken boven je. Hoe zien die eruit?

 Vraag nu aan een gevoel wat je los wilt laten of hij naar je toekomt. Je kan het naar je toe laten komen in elke gedaante wat jij wilt. Kijk naar het gevoel en vraag hem of hij een vriend van je wil worden. Stuur je liefde naar hem toe. Als hij er mee in stemt om je vriend te worden (daar is soms wel wat overredingskracht voor nodig) stap je samen in het bootje wat voor je in het water ligt. Roei dan het water op. Hoe gaat het roeien, Is het erg zwaar? Vraag aan hem of hij je mee wilt helpen. Als je in het midden van het water bent vraag je aan Moeder Aarde of ze je vriendje wilt hebben. Let dan op het water. Komt er een kolk in het water, dan geeft Moeder Aarde je toestemming. Gooi dan je vriendje  over boord, en zie hoe hij verdwijnt in de kolk, Roei hierna terug naar de kant, en let er op hoe dat nu gaat. Gaat het nog steeds zo zwaar of is het al een stuk lichter. Als het nog steeds zwaar gaat kijk dan of er aan de kant een ander Gevoel staat wat jij los mag laten. Begin dan weer van voor af aan.

 Als jij je daarna fijn voel loop je terug naar de deur in je hart, je sluit de deur achter je en opent langzaam je ogen. Blijf nog even rustig liggen