Home

Loslaten gevoelens

Aarden

Innerlijke Gids

Visualisatie om jezelf en je huis te reinigen en te beschermen
 

Probeer met je ademhaling eerst tot ontspanning te komen. Laat al de gedachten die in je opkomen plaats nemen op een witte wolk.  Ga hierna met je gedachten naar je Zonnevlecht.

Vraag nu of er in je zonnevlecht een vlam mag gaan branden, van Zilverwit Licht. Krijg je het gevoel dat hij niet groot genoeg is vraag dan Vader Zon om je te heldpen. Laat het licht door heel je lichaam gaan. Vooral naar de plaatsen waar je veel pijn hebt.

Hierna vraag je het Licht om zich uit te breiden naar je aura. Laat heel je aura zich vullen met het Zilverwitte licht. Hierna vraag je aan het Licht zich uit te breiden totdat heel de kamer gevuld is met het licht. Hierna kun je het uit laten breiden totdat heel de etage vol licht is, en zo steeds verder tot heel het huis gevuld is met het Zilverwitte licht.

Ga met je gedachten eens door het huis en let er eens op wat je waarneemt. Als naar je gevoel heel je huis gezuiverd is vraag dan aan je Gidsen om spiegels rond je huis te zetten, met het spiegeldeel naar buiten gericht, als bescherming. Vraag dan of het Zilverwitte licht terugkomt tot in je aura. Plaats een Gouden rand om je aura als bescherming. Doe hierna je ogen weer open en kom langzaam weer terug naar de plaats waar je bent.