Home

Reinigen/Beschermen

Loslaten gevoelens

Aarden

Innerlijke Gids

Visualisaties kun je op ieder moment van de dag doen. Het beste kun je de visualisaties inspreken op een bandje, en die afspelen tijdens de visualisatie. Dan kunnen je gedachten gewoon stromen, en hoef je niet op te letten wat de volgende stap is. Zorg wel dat je tijdens de visualisatie niet gestoord wordt.  Voordat je begint  met een visualisatie moet je er eerst wel voor zorgen dat je een goede verbinding hebt met moeder aarde. Dit kun je doen door aan moeder aarde een rode aardestraal te vragen. Laar deze binnenkomen door je stuit en laat deze doorlopen tot in je hart. Voor bescherming kun je aan je gids een gouden en zilveren straal vragen. Laat deze ook doorlopen tot in je hart. Nu kan de aardse energie en de goddelijke energie zich samen mengen.
 
 De visualisaties die ik hier heb neergezet zijn degene die ik zelf regelmatig doe. Als je er langer mee bezig ben, zul je merken dat je ineens hele andere dingen ziet dan degene die ik heb opgeschreven . Dingen die op jou van toepassing zijn. Let er altijd goed op dat jij je eigen prettig moet voelen tijdens de visualisatie. Komen er gevoelens van angst, verdriet, pijn bij je naar boven, probeer dan contact te maken met deze gevoelens. Let altijd goed op de omgeving. Is het erg donker, vraag dan de Zon om hulp. Er kunnen allerlei dieren op je pad komen die je iets te vertellen hebben, of gewoon bij je blijven om je verder te helpen. Er kunnen personen aan je verschijnen. Let ook hiermee op. Kijk hoe je jezelf erbij voelt. Vraag ze of ze vanuit het licht komen en wat voor boodschap ze voor je hebben.  Zo niet stuur ze dan met liefde weg en stop met de visualisatie.

Ook tijdens het visualiseren zet je je aura open en is er kans voor lagere zielen om contact met je te krijgen. Blijf daar wel alert op.

 Blijf je met vragen zitten, dan kan je me altijd mailen

 Veel liefs Gerda