Wat word er nu bedoeld met een lek?

WAT IS EEN LEK

Lekkages tussen het lichamelijke en stoffelijke lichaam zijn vooral waar te nemen in de aura en in de chakra's van de mens. Als een entiteit eenmaal verbonden wordt met de aura van een mens op aarde, is het voor zowel de mens als voor  de entiteit niet mogelijk om zich zomaar los te maken. Het enige wat de entiteit kan doen is dus afwachten tot de aardse persoon overlijd, waardoor beide zielen weer loskomen van elkaar. Voor de persoon op aarde is het ook voelbaar doordat hij steeds last kan hebben van lichamelijke stoornissen. Door de energie van de entiteit kan er een blokkade ontstaan in de energiedoorstroming van de mens op aarde. Deze blokkades zijn te vergelijken met de blokkades die de mens zelf maakt, doordat hij in situaties komt waar hij op dat moment niet weet wat hij met zijn gevoelens aanmoet en deze wegstopt. Een voorbeeld hiervan is, verdriet wat vast komt te zitten op de borst, waardoor er problemen kunnen zijn met de longen en de luchtwegen.

Een lek kan door allerlei oorzaken ontstaan. Door een bepaalde gebeurtenis in het leven komt het vaak voor dat mensen overspoelt raken door hun emoties. Hierdoor komt het ook dat ze zich dan niet goed meer met hun lichaam verankert. zijn. Wandelen, tuinieren of aarde meditaties zorgen er dan voor dat de energie weer opnieuw verankert wordt, waardoor men ook beter in staat is om met zijn emoties om te gaan en dat verwarringen verdwijnen. Verwarring ontstaat vaak doordat teveel van de energie in het hoofd blijft zitten, met daardoor ook weer de fysieke klachten, zoals hoofdpijn, migraine, slapeloosheid 
Ook alcohol en drugsgebruik veroorzaken lekken in de aura, en zorgen ervoor dat de energie niet door kan stromen.  Ook worden door deze middelen het dagbewustzijn aangetast, waardoor men beelden kan krijgen vanuit de andere dimensies. Deze beelden zijn ook weer afhankelijk van het gevoelsleven van die persoon.
Maar ook door het spelletjes glaasje draaien, of andere manieren om zelf contact te zoeken met de astrale wereld. Steeds meer mensen zijn op zoek naar hun gids en op antwoorden op hun levensvragen, of willen graag antwoorden van bekende of geliefde die op aarde zijn gestorven.  Hierbij proberen ze van alles om in contact te komen. Op dat moment stellen ze zich open voor de astrale wereld en kan er dus van alles binnenkomen.

Met alle gevolgen van dien
 

Start

Wat is een lek?

De bedoeling van deze site

Visualisaties

Wat zijn entiteiten?

Waar komen de stemmen vandaan?

Links

Forum/Gastenboek

Webrings

Mijn eigen ervaringen

Zwarte Magie

Iets over mezelf

Chatten met Gerda

Ervaringen van anderen

Eigen ervaring met mps

Archief:dagboek2000

Dagboek 2001

Traditionele Chinese geneeskunde

Awards

Consult Paranormaal Therapeut

Aromatherapie