Start

De bedoeling van deze site

Waar komen de stemmen vandaan?

Eigen ervaring met mps

Iets over mezelf

Consult Paranormaal Therapeut

Aromatherapie

Wat is een lek?

Zwarte Magie

Wat zijn entiteiten?

Dagboek 2001

Archief:dagboek2000

Mijn eigen ervaringen

Ervaringen van anderen

Traditionele Chinese geneeskunde

Visualisaties

Forum/Gastenboek

Chatten met Gerda

Links

Webrings

Wat zijn nu eigenlijk entiteiten???

Zoals vele anderen heb ik entiteiten ook lang gezien als een ziel die niet bewust was van zijn overgaan, maar de laatste maanden merk ik meer en meer dat het slechts een deel is van de ziel. Zoals ieder mens hier op aarde heeft ook deze entiteit al meerdere levens geleefd, zowel hier op aarde als in de astrale wereld. In ieder leven zijn we weer een andere persoonlijkheid en beleven we die ervaringen die nodig zijn om ons steeds meer bewust te worden van ons ZELF. Niet alleen van de persoonlijkheid die we nu zijn, maar ook van de persoonlijkheden die we zijn geweest. Al deze persoonlijkheden  vormen samen onze ZIEL.

Als iemand op aarde sterft kan het zijn dat de entiteit zijn dood niet kan accepteren, gewoon om dezelfde reden zoals wij ook vaak traumatische ervaringen niet onder ogen durven of willen zien. Deze entiteit blijft daardoor nu ook met zijn energie met de aarde verbonden. Vaak verward, omdat men niet begrijpt waarom de mensen die ze liefhebben niet op ze reageren, maar ook op zoek naar liefde, warmte en licht (=kennis).

Net zoals wij dus eigenlijk hier op aarde. Andere van deze entiteiten weten hoe ze zich kunnen verbinden met de energie van de mens hier op aarde, waardoor ze op die manier hun leven via het lichaam van een ander hier op aarde kunnen doorzetten.

Door deze verbintenis krijgt de persoonlijkheid hier op aarde steeds meer problemen, niet alleen op psychisch, maar ook op lichamelijk gebied. Omdat het lichaam deze twee energieŽn niet aankan. De astrale persoonlijkheid zal steeds meer dwang uitoefenen om zo zijn zin te krijgen en de ander zijn wil op te leggen. Dit gebeurd vaak als de fysieke persoon probeert te gaan slapen, maar ook gewoon overdag. De entiteit kan gebruiken zijn allerlei dreigementen, heel de nacht in je oren schreeuwen zodat je niet kunt slapen, de persoon regelmatig laten schrikken.. Maar ook komt het vaak voor dat men bij het wakker worden fysieke wonden heeft. Dit kunnen snijwonden zijn, blauwe plekken, en ook bijtwonden.†Door vrouwen wordt ook vaak verteld, dat ze het gevoel hebben seksueel misbruikt te zijn terwijl ze sliepen.††††††††††††††††

Vaak wordt er aan mij gevraagd of men deze entiteiten naar het licht kan brengen.

Hierop kan het antwoord JA en NEE zijn.

Als een entiteit verbonden is met de energie van een mens hier op aarde, kan deze energieŽn alleen losgemaakt worden door een goed medium. Maar daarbij zal zowel de persoon op aarde als zowel de entiteit zich bewust moeten zijn wat de reden is dat deze samen zijn gekomen. Een entiteit kan zich ook alleen maar verbinden als de persoon op aarde dezelfde gevoelsgraad heeft. Mijn natwoord is Nee als men beweert een entiteit even naar het licht te brengen, zonder deze bewustwording, omdat dit hetzelfde effect heeft om tegen iemand hier op aarde te vertellen dat hij naar het licht moet gaan. Ga maar af op hoe jezelf zou reageren als iemand jou zou vertellen dat je dood was en naar het licht moest gaan.

Zou jij gaan?????