Waar komen de stemmen vandaan?

WAAR KOMEN DE STEMMEN VANDAAN

Het horen van stemmen kunnen verschillende oorzaken hebben, mijn ervaring ermee is dat het een combinatie is van zowel de persoon zelf, als stemmen vanuit de astrale wereld, maar ook van mensen die hier gewoon op aarde leven

Door het leren kennen van mijn alters, leerde ik ook welke van hun daadwerkelijk bij MEZELF hoorde, en welke stemmen van buiten af  kwamen. Zo ook met de beelden die ik te zien kreeg.  Daar iemand met MPS/DIS zijn herinneringen totaal verdrongen heeft, is het zeer verwarrend om al de stemmen en beelden uit elkaar te halen, en deze een plaats te gaan geven.
Verder zijn deze mensen ook heel erg gevoelig voor de energieŽn van mensen om zich heen, die ze naar zich toetrekken, en wat zich ook weer kan uiten in beelden, stemmen maar ook lichamelijke klachten.

Mijn alters bestonden niet alleen uit personen die ik gecreŽerd had in dit leven, maar ook uit persoonlijkheden die ik ben geweest in vorige levens. Hierdoor kwam het ook dat er buiten de herinneringen aan dit leven, herinneringen uit andere levens naar boven kwamen. Door deze ervaringen kon ik ook zien waarom ik de dingen in dit leven heb ervaren. De stemmen van de alters ervaarde ik in het begin ook iets van wat buitenaf kwam, maar door het herbeleven van de trauma's die zowel ik als hun hebben ondergaan, werd het voor mij steeds meer als iets van mezelf, waardoor ook de stemmen van deze delen verdwenen.

De entiteiten die ik ervaarde hadden voor mij ook te maken met de persoonlijkheden uit vorige levens, en het was niet dat zij zich niet los konden maken van mij, maar ook doordat ik in de persoonlijkheid die ik toen was hun niet los kon laten. Hierdoor gebeurde het dus ook dat ik andere entiteiten naar me toe trok, die afstemming hadden op hetzelfde gevoelsleven als ik.


Ook begon ik te leren onderscheiden, wat voor energieŽn ik oppakte van mensen uit mijn omgeving. Als iemand hoofdpijn had, had ik het ook, was er iemand in mijn omgeving overspannen, dan kreeg ik meteen dezelfde symptomen. Tot op heden is er deze gevoeligheid nog, maar door nu uit te spreken wat ik bij personen voel of zie, voorkom ik er mee dat ik met de energieŽn blijf zitten.
 

Start

Wat is een lek?

De bedoeling van deze site

Visualisaties

Wat zijn entiteiten?

Waar komen de stemmen vandaan?

Links

Webrings

Mijn eigen ervaringen

Zwarte Magie

Iets over mezelf

Chatten met Gerda

Ervaringen van anderen

Eigen ervaring met mps

Archief:dagboek2000

Dagboek 2001

Traditionele Chinese geneeskunde

Forum/Gastenboek

Consult Paranormaal Therapeut

Aromatherapie