Close Window

Free JavaScripts provided
by The JavaScript Source

Zwarte Magie, Voodoo
 

Zoals er in het spirituele met witte magie wordt gewerkt en met gidsen, is het in heel veel culturen nog zo dat er met de zwarte magie wordt gewerkt. Door allerlei voorwerpen, of  gebruik te maken van de entiteiten uit de lagere sferen door te sturen naar een bepaalde persoon, wordt deze op die manier zo beÔnvloed, zonder dat deze weet wat er eindelijk aan de hand is.

Ieder mens heeft zijn eigen energieŽn en kan deze overbrengen op voorwerpen. Iemand die veel angst heeft, kan zijn angst overbrengen naar een sieraad. Als iemand anders dat sieraad nu gaat dragen zonder het te zuiveren, kan men last krijgen van de angstgevoelens van een ander

 
Men kan ook voorwerpen in huis hebben, een onschuldig voorbeeld is een kindertekening.

Ik kwam vorig jaar bij iemand thuis om te kijken wat er aan de hand was met haar dochtertje.

Ik voelde dat het iets te maken had met haar slaapkamer en ben daar heen gegaan. De moeder vertelde me dat het kind niet graag in die ruimte was, maar dat ze niet begreep waarom. Het kind vertelde dat ze zich daar altijd zo verdrietig voelde. Ik ben in de kamer gaan kijken en zag twee tekeningen hangen. Een van de moeder, en een van het kind. Het waren mooie tekeningen maar ik voelde dat ze waren gemaakt in een periode dat er heel veel verdriet was. Dit bleek ook te kloppen. Ze waren gemaakt tijdens een echtscheiding.  We hebben de tekeningen verbrand. Na twee weken kreeg ik van de moeder te horen dat er heel veel veranderd was. Het kind speelde weer in haar kamer, en sliep ook veel rustiger.
 

Start

Wat is een lek?

De bedoeling van deze site

Visualisaties

Wat zijn entiteiten?

Waar komen de stemmen vandaan?

Links

Webrings

Mijn eigen ervaringen

Zwarte Magie

Iets over mezelf

Chatten met Gerda

Ervaringen van anderen

Eigen ervaring met mps

Archief:dagboek2000

Dagboek 2001

Traditionele Chinese geneeskunde

Forum/Gastenboek

Consult Paranormaal Therapeut

Aromatherapie